Viikonloppuna sain ilokseni tutustua uuteen bändiin nimeltä Jason muuttaa taivaaseen. Perjantaina olimme Semifinal:ssa, jossa kyseinen bändi oli toinen illan esiintyjistä. Yhtye kiinnitti heti ensi tahdeista huomioni musiikillaan, rytmit ja melodiat toivat eniten mieleen Radiohead:n, myös CMX käväisi mielessä. Huomiota herättävää bändissä oli myös laulajan lavaliikehdintä, se oli hmm... mielenkiintoisen ADHD:maista. Elehdinnästä huolimatta koin laulajan ulkonäön ja olemuksen todella houkuttelevaksi. Valitettavasti bändin miksaus ei ollut ihan kohdillaan ja laulu kuului koko keikan ajan todella vaimeasti. Sen verran kuulin, että totesin nokkamiehen laulavan hyvin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Seuraavan kerran bändiä kuulin sunnuntaina Kaivarin konsertissa. Taas tuntui olevan miksauksessa jotain häikkää; laulu kyllä kuului, mutta jotain muuta tuntui nyt olevan epätasapainossa. Lisäksi tällä kertaa laulu oli paikoin ihan kamalan kuuloista. Välispiikissään laulaja kertoikin juoneensa koko päivän kuumia juomia ym. saadakseen äänensä kuntoon. Harmistuttavaa, sillä olisi todella halunnut saada kunnon kuvan bändin kappaleista. Nyt mielikuva on positiivinen, mutta kahden epäonnistuneen keikan jälkeen hieman epäilevä.

 

Kaivarin konsertissa tuli nähtyä myös Moottörin jyrinä (ihan mahtavan positiivista ja nokkelaa meinikiä), Marzi Nyman (jos kitaristi tekee levyn, voiko tuloksena olla muuta kuin piiitkiä kitarasooloja?) sekä von Hertzen brothers (Kiss a wish ja Let thy will be done rokkaa, mutta kyllähän tämäkin kitaristien hauskanpitoa on... ja onko se englannin lausunta livenä vähän kulmikasta vai oliko korvassani sunnuntaina vain baabelin kala, joka käänsi kaiken thö tiim vas veri kuut -englanniksi). Illalla olisi ollut tarjolla vielä Värttinä, mutta nälkä ja päänsärky pakottivat jättämään Kaivarin jo Hertzenin veljesten jälkeen. Kotona painuin heti suihkuun ja vällyjen väliin pääkipua parantelemaan. Nokosiksi tarkoitetut unet venähtivät aamuun asti ja tänään olinkin varsin pirteänä töissä 12 tunnin yöunien jälkeen.