Olen käyttänyt, tai tuhlannut ihammitevaa, rahaa viimeaikoina hirveitä määriä. Tosin tulotkin ovat olleet viimeisen puoli vuotta tähänastisen elämäni suurimmat, mutta hei, joku raja silti.

 

Aloitetaan helpoimmasta: alennusmyynnit. Löysin syksyksi yhden neuleen, joka oli puoleen hintaan, sekä kaksi normaalihintaista tuotetta. Lisäksi serkun häihin löytyi ihana ruskea mekko ja asuun sointuvat kengät.

 

Toinen kukkaroa liikaa keventänyt tapahtuma on ravintolavierailut: sushia, nepalilaista, kuohuviiniä, mansikoita ja vaniljajäätelöä, terassioluita. Kallista, mutta ah niin nautinnollista. Toisaalta tuhlaan rahani mielummin pieniin annoksiin kunnon ruokaan, kuin ostan kilokaupalla mättöjä tai kannan pennoseni johonkin hampurilaisfirmaan. Harvemmin, mutta laadukkaampaa (tosin kolme kertaa viikossa ei ole enää harvoin...).

 

Kolmas: jumppakortin uusiminen. Unohdin lunastaa loput liikuntasetelini ennen toukokuun loppua, joten jouduin maksamaan koko syyskauden käteisellä. 199 euroa, kiitos.

 

Jumppaan täytyy kulkea bussilla: bussikortin kauden lataaminen. Latasin kautta vain elokuun loppuun, koska opiskelijastatus on vain siihen asti voimassa, mutta hintaa tuli siltikin 70 euroa! Miten sitä on sitten tulevaisuudessa ikinä varaa matkustaa mihinkään ilman opiskelija-alennusta?

 

Viides ja paras: lennot Ljubljanaan. Työtilanteeseeni tuskastuneena kävin pomon juttusilla ja sain kun sainkin lomaa. Croatia here I come! Olen surffannut netissä erilaisia Kroatia-sivuja, kolunnut matkafoorumeita ja katsellut ihmisten matkavalokuvia. Alustava suunnitelma on viettää yö Sloveniassa ja siirtyä sitten junalla (?) Kroatian puolelle. Luultavasti pyöritään vain Kroatian pohjoisosissa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Matka saatetaan päättää Slovenian puolella festareilla tai sitten ei :).

 

Alkoipa kauhistuttaa, kun katsoo tuota listaa. Varsinkin kun tämän kuun vuokra on vielä maksamatta. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />