[Sarkasmia]Olinpas ahkera viikonloppuna.[/Sarkasmia] Tekemiset voisi tiivistää kolmeen: lehtien lukua, shoppailua ja vierailuja.

Perjantaina vietin sairaspäivää, jonka tarkoitus oli kyllä olla kotityöpäivä, lueskellen sängyssä Hesaria, Vihreää Lankaa, Nyt-liitettä, Tekniikka ja Talous -lehteä sekä Cityä. Illalla matkustin jokerilla Leppävaaraan ja kävin ostamassa läjän koruja. En tiedä miksi. Jokin vaan naksahti päässäni ja lopulta kävelin kaupasta ulos yhden kaulakorun, neljän rannekorun, kahden hiuspannan ja viisien korvakorujen kera. Loppuillan vietin kahden ystäväni yhteissynttäreillä; valkoista sangriaa ja huippuhyvää peruna-retiisi-omena-herne-vaikkamitä-salaattia. Itse tarjoilin vieraille mm. hieman liian innokasta argumentointia maidon juontia vastaan (nolo). Tätä menoa saan hihhulifanaatikon leiman, jos en ole jo saanut.

Lauantai-aamuna luin Hesarin sekä Cityn loppuun. Opiskelijaravintolan vähän vähemmän maukkaan lounaan jälkeen matkustin keskustaan ostamaan keittiötarvikkeita. Löysin ison, painavan, ihanan, puisen leikkuulaudan, uudet mustat pöytätabletit sekä ripustustangon. "Kukakohan tuon kiinnittää seinään?", oli Miehekkeen kommentti tangosta.

Tänään aamulla taistelin harmistuksen ja pahan olon kyyneliä vastaan, kunnes puolen päivän aikaan oli pakko antaa periksi ja tirauttaa itkut sängyllä tyyny kainalossa. Sain onneksi olon korjaantumaan itkun, suihkun ja siivouksen avulla parahiksi ennen lounasvieraiden saapumista. Miehekkeen sisko avomiehensä kera tulivat kyläilemään ja toivat samalla porakoneen lauantaina ostetun tangon kiinnittämistä varten.

Tänään olen ajatellut vielä lukea Kuukausiliitteen ja Voiman loppuun, vaikka omatunto hieman kolkutteleekin liian mukavasti vietetyn viikonlopun jälkeen. Perjantaina vietetty kotipäivä oli tarkoitus ottaa takaisin lauantaina tai sunnuntaina, mutta töistä torstaina raahattu kansio on edelleen kassissa eteisessä. Samasta paikasta, mihin sen torstaina jätin, saan sen huomenna aamulla napata mukaani. Ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun 'turhan päiten' ulkoilutan papereitani.