Tahtoisin jo sanoa, että tämä päivä on hyvä päivä, mutta koska minulla on omat uskomukseni kohtalon "äppäppää, älä nuolaise ennen kuin tipahtaa"-keljuilusta, jätän sanomatta. Täytyy tarkastaa tilanne uudestaan kun painan pään tyynyyn. Saanen silti vähän hehkuttaa?

Hyvää tässä päivässä tähän mennessä on se, että sain vihdoin - vihdoin - päätöksen. Hymyilyttää, hihityttää ja hykerryttää. Mieli on todella hyvä. Miten monta itkua ja harmia tuonkin asian osalta on kärsitty ja nyt kaikki on vielä paremmin kuin osasinkaan toivoa. Herkkua lainatakseni:

Joku viisas on kertonut, kuinka ihmiset kuluttavat valtavasti energiaa murehtimalla asioita, joita ei koskaan tapahdukaan. Toinen viisas on todennut, että kaiken ollessa epävarmaa on kaikki myös mahdollista. Onpa myös lukuisat kerrat sanottu, että asioilla on tapana järjestyä

Hyvää henkeä lisää myös se, että illalla on luvassa ruokailua tyttöjen seurassa. Nams! Illaksi on varattu myös liput leffaan, jota on kovasti kehuttu. Nyt pohdin jaksanko lähteä jumppaan vielä ennen iltarientoja. Takamuslihakset on kyllä hyvästi hentona Iinan eilisestä rääkistä (=jumpasta), mutta eikös se niin ole, että sillä se lähtee, millä on tullutkin.

Toivottavasti muillakin on tänään yhtä hyvä moodi kuin minulla. Jos näette typerän maireasti virnistelevän neitokaisen tänään Helsingin vilinässä, se olen minä alias hangon keksi.