Huoh! Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet kii-rei-si-ä. Töissä viime hetken puristukset, fuksiviikon tapahtumat ja tenttiin luku pitivät huolen etten päässyt viiteen päivään urheilemaan. Olihan pää seota!

Nyt kaikki hektisyys on onneksi (hetkeksi) ohi. Perjantaina istuin jo koulun penkillä matematiikan luennolla. Tosin en vielä ole ihan varma mitä oikein teen sillä kurssilla, vapaaehtoisesti!?! Kuitenkin tuntuu hyvältä olla taas koulussa. Syksyn aikana on paljon tehtävää, mutta olen innokas tarttumaan uusiin ja koulun osalta mahdollisesti viimeisiin haasteisiin.

Tänään kävimme Miehekkeen kanssa kiertelemässä kangaskauppoja. Pitäisi löytää olohuoneen valkoiselle seinälle jokin elementti, vuokrakämpän seiniä kun ei voi/viitsi maalata. Vaikea valinta, sillä kokonsa puolesta kangas tulee hallitsemaan olohuonetta hyvinkin vahvasti. Itse miellyin ananakseen, lumimarjaan ja puu kuutamossa kankaisiin. Mieheke piti vihertävästä ananaksesta. Tällä hetkellä olohuoneen väritys on keltaista ja tummaa ruskeaa, mutta tuleekohan keltaista liikaa, jos valitsen keltaisen ananaksen? Vihreässä ananaksessa epäilyttää juuri se vihreä; sotiiko se pahasti muun 'sisustuksen' kanssa? Makuuhuoneen tekstiilejä valitessa kaikki oli niin helppoa enkä epäillyt yhteensopivuutta hetkeäkään. Nyt en vain pysty kuvittelemaan olohuoneen seinällä mitään. Halutaan siis palkata sisustussilmää omaava henkilö tuunaamaan mahtava opiskelijakämppä (designed by Alvar Aalto himself!). Ruokapalkalla.